Sevcsenko: mesterhármas

M. T.M. T.
Vágólapra másolva!
2004.08.22. 20:54
Címkék
Az ukrán Andrij Sevcsenko máris bombaformában van: szombaton késő este a Milan az ő mesterhármasával győzte le 3-0-ra a Laziót az Olasz Szuperkupáért lebonyolított találkozón.
Sevcsenko a trófeával
Sevcsenko a trófeával
Sevcsenko a trófeával
Sevcsenko a trófeával
Sevcsenko a trófeával
Sevcsenko a trófeával
A mérkőzés elején a védelem bal oldalára visszatérő Paolo Maldini kapufája jelentett némi izgalmat, majd a félidő hajrájában Sev duplája eldöntötte a meccset. Nem mintha bárki is kétségbe vonta volna, hogy a bajnok piros-feketék nyernek, a Lazio ugyanis csak távoli rokona volt a három hónapja Olasz Kupát nyerő együttesnek. "Nagyszerű formában vagyunk, biztos vagyok benne, hogy ez az idény még sikeresebb lesz, mint az előző" - értékelt Sevcsenko.
Az olasz szövetség hétfőn dönt a totóbotrányban, amelyben az ügyész igen súlyos büntetéseket kért: a Modena a C1-be, a Siena a B-be kerülne, a Chievo 9, a Sampdoria 6 pontos hátrányból kezdené a bajnokságot.

Olasz Szuperkupa
Milan-Lazio 3-0 (2-0)
Milánó, 40 000 néző
V: Collina. G: Sevcsenko (35., 43., 76.)
Milan: Dida - Cafú, Nesta, Stam, Maldini - Gattuso, Rui Costa, Ambrosini (Dhorasoo, 77.) - Kaká - Sevcsenko, Tomasson (Crespo, 75., Serginho, 83.)
Lazio: Peruzzi - Oddo, Negro, F. Couto (Sannibale, 77.), O. Lopez - Dabo, Giannichedda (Corsi, 89.) - Zauri, Liverani, Cesar (Di Canio, 56.) - Muzzi
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik