Waltner hamarosan debütálhat

HEGYI ANDRÁSHEGYI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2003.01.15. 21:06
Címkék
Waltner egyelôre Buenos Airesben edz
Waltner egyelôre Buenos Airesben edz
Waltner egyelôre Buenos Airesben edz
Waltner egyelôre Buenos Airesben edz
Waltner egyelôre Buenos Airesben edz
Waltner egyelôre Buenos Airesben edz
A Boca Juniors kilenc játékosának, Peredának, Galvánnak, Cepedának, Imbodennek, Sosának, Carballónak, Fabbrónak, Forchettinek és Waltner Róbertnek nem kezdődött túl jól az esztendő. Az arany-kékekhez egy év után visszatérő Carlos Bianchi őket nem vitte el a csapat háromhetes edzőtáborába, Tandilba. De a bokaműtéten átesett magyar egyáltalán nincs elkeseredve, hiszen az orvosok egészségesnek találták, másrészt Bianchi úgy nyilatkozott, esélyt ad neki arra, hogy bekerüljön a nagycsapatba.
"Amikor január negyedikén visszatértem Argentínába, pár napon belül egy kötelező orvosi ellenőrzésen kellett részt vennem. A felülvizsgálat során a lehető legjobb hírt közölték velem: tökéletesen rendbe jött a jobb bokám, így csaknem három hónap után elkezdhettem a normális edzéseket, ráadásul már a labdás tréningeken is ott lehetek. Bár még furcsa labdával gyakorolni, mégis azt mondom, szép lassan viszszazökkenek a rendes kerékvágásba. A futóedzéseken például én vagyok az egyik leggyorsabb”– mondta Waltner, aki nagyon bízik abban, hogy Bianchi idővel számít rá a nagycsapatban.
"Bianchi azért nem vitt el az edzőtáborba, mert még nem vagyok százszázalékos erőállapotban. Az edző azt mondta, ha visszanyerem az erőmet, akkor mindenképpen kipróbál, mert meg akarja nézni, mire vagyok képes. Ô minden kerettagnak megadja az esélyt, hogy beverekedje magát a kezdőcsapatba. Lehet, hogy napokon belül megkapom a sanszot, mert előfordulhat, hogy én is Tandilba utazok. Sajnos az már biztos, hogy a nyári kupaidényben a San Lorenzo, a River Plate és az Independiente ellen nem léphetek pályára. Utána viszont minden esélyem megvan arra, hogy bizonyíthatok Bianchinak, aki közölte velem, hogy a kupaidény második Boca Juniors–River Plate összecsapásán, január huszonhatodikán talán bedob a mély vízbe. Nagyon bizakodó vagyok, azért is, mert beszéltem telefonon a Boca csapatkapitányával, Guillermo Barros Schelottóval, aki az mondta, Bianchi nagyon kíváncsi rám.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik