Zárva marad a Barca stadionja

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2002.12.28. 21:50
Címkék
A spanyol szövetség elutasította az FC Barcelona fellebbezését, így érvényben marad a katalánokat sújtó, két mérkőzésre szóló pályabetiltás. A klubot azért büntették meg, mert a november 23-i, Real Madrid elleni rangadón szurkolói rendbontás miatt negyedórát állt a játék a Camp Nouban.
A gól nélküli döntetlennel végződött összecsapáson a hazai drukkerek gyűlöletüket egykori kedvencükre, a két éve már a Realban futballozó portugál Figóra zúdították, akit a kezdő sípszótól folyamatosan molesztáltak. A második félidőben a középpályást különböző tárgyakkal – palackokkal,
Barátságos mérkôzések
Málaga: Andalúz tartományi válogatott–Chile 3–2. Valencia: Valencia tartományi válogatott–Jugoszlávia 1–2
Barátságos mérkôzések
Málaga: Andalúz tartományi válogatott–Chile 3–2. Valencia: Valencia tartományi válogatott–Jugoszlávia 1–2
gyümölcsökkel, mobiltelefonokkal, golflabdákkal, whiskysüveggel, sőt egy levágott disznófejjel is – megpróbálták eltalálni a nézőtérről. A mostani döntés ellen az FC Barcelona vezetői 15 napon belül fellebbezhetnek a Spanyol Sporttanács fegyelmi bizottságánál.
Az FC Sevilla csapata Cádizban fogadja a Mallorca együttesét jövő vasárnap, a bajnokság 16. fordulójában. Minderre azért van szükség, mert a sportági szövetség elutasította a klub fellebbezését, és érvényben maradt az október 6-i, Betis elleni városi rangadó kapcsán történt szurkolói rendbontások miatt kiszabott, négy mérkőzésre szóló pályabetiltás. A rivális drukkerek már október 5-én, a jegypénztáraknál összecsaptak, és a "háború” szinte a meccs lefújásáig eltartott.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik