NB I/B - Szolnok-Újpest FC-Fót 1-0

GELEI JÓZSEFGELEI JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2002.11.30. 20:17
Címkék
GÓLSZERZŐ
Antal a 10. percben a Kotula buktatásáért megítélt büntetőből magabiztosan helyezett a jobb alsó sarokba (11-esből, 1–0)

SÁRGA LAP
Romanek (buktatta Csopakit) a 41., Zoufal (nem engedte elvégezni a szabadrúgást) a 47., Kotula (reklamálásért) a 86. percben

SZÖGLETARÁNY: 6:3 (5:0)

Első támadásukból megszerezték a vezetést a hazaiak, sőt egy perccel később Németh Gyula akár növelhette volna az előnyt, de az ötös sarkáról ordító ziccerben sem találta el a kaput. A síkos-csúszós talajon mozgékony szolnoki támadók egyre többször hozták zavarba a nehézkesnek tűnő fóti védelmet, ennek ellenére csak Cseri Gergelyen múlott, hogy nem egyenlítettek a vendégek Rézsó Péter hibáját követően. A szünetben kettős cserét hajtott végre Sarlós András edző, és fiai ezt követően teljesen kapujukhoz szögezték vendéglátóikat. Cseri második nagy lehetőségével sem tudott élni, ám az újabb kimaradt fóti ziccer jelezte, a vendégek minden energiájukat mozgósították az egyenlítés érdekében. Egyre nyomasztóbb fölénybe kerültek a vendégek, ráadásul a sérüléséből alig felépült, csupán percekkel korábban pályára lépett Codru Gradinariu térde újra megbicsaklott, és le kellett cserélni. A hajrában teljesen kitámadó vendégvédelem mellett ismét lehetősége nyílott a vasutasoknak a kontrázásra, ám a hátralévő időben nem tudták növelni az előnyt.

Mestermérleg

Tóth Dénes: – Jól küzdöttünk, így nyerni tudtunk.
Sarlós András: – Az egyik oldalon befújták, a másikon nem a jogosnak tűnő tizenegyest.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik