NB I/B - Demecser–Kecskemét 1–0

BODNÁR TIBORBODNÁR TIBOR
Vágólapra másolva!
2002.10.27. 22:50
Címkék
Demecseri FC–Kecskeméti FC 1–0 (0–0)

GÓLSZERZÔ
Gombkötő Z. a 64. percben Lehoczki átadását követően 12 méterről nagy gólt lőtt a bal felső sarokba (1–0)

SÁRGA LAP
Tóth Sz. (rátartott Gombkötő lábára) a 81., Gombkötő Z. (Szirtesit buktatta) a 90. percben

KIÁLLÍTVA
Tóth Sz. a 84. percben

SZÖGLETARÁNY: 4:5 (4:2)

Nem csak az öt egymást követő vereség lelki terhével és az elmaradt pápai utazás erkölcsi veszteségével kellett pályára lépni a Demecsernek, hanem azzal a tudattal is, hogy eltiltások miatt négy alapemberét is nélkülöznie kellett. A hiányzókat lelkes cserékkel próbálta pótolni a házigazda, ezzel együtt a Kecskemét irányította a játékot, és a 8. percben Szirtesi Attila fejese után a vezető találat megszerzéséhez is közel járt, de a labda a felső lécen csattant. Vitalij Minyin ugyancsak fejessel próbálkozott, az ő kísérlete kevéssel kerülte el a jobb alsó sarkot. Aztán Rozsnyai Béla edző került főszerepbe, úgy tűnt, a hazaiak trénere kétszer is indulatból cserélt, miután az "áldozatok” egy-egy pontatlan átadással vétették észre magukat. A szünetben aztán a harmadik bevethető mezőnyjátékosát is pályára küldte a kispadról a szakember, Földvári Tibor személyében a második védőnek is el kellett hagynia a pályát, egy kapott gól nélküli, többnyire bekkeléssel telt játékrész után… Az is igaz, hogy a második félidőt nagy lendülettel kezdte a Demecser, előbb Lehoczki Zsolt, majd Gombkötő Zoltán ziccerét védte Nagy Zsolt.
A cserejátékos a következő helyzetét már nem puskázta el, volt is nagy öröm a lelátón, hiszen Gombkötő személyében az egyetlen helyi származású játékos volt a pályán a Demecserben. Hátránya tudatában az addig tetszetősen passzolgató Kecskemét elbizonytalanodott, sorsán a cserék sem segítettek. Olyannyira, hogy Tóth Szabolcs pályára lépését követő négy percen belül összeszedte kiállításhoz szükséges két sárga lapot – előbb Gombkötő lábára tartott rá, majd Frida Ferencet buktatta –, így a találkozót emberhátrányban fejezte be a látogató.

MESTERMÉRLEG
Rozsnyai Béla: – Csapatom nagyon fegyelmezetten játszott, ennek köszönhetjük a győzelmet.
Kiprich József: – Olyan mérkőzést vesztettünk el, amelyet gólokkal kellett volna megnyernünk. Nem csak a pályán kívül kell rendnek lennie, hanem a pályán is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik