Miriuta Vasile megint kimarad

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2002.10.24. 21:39
Címkék
A Kaiserslautern elleni mérkőzéshez hasonlóan a VfB Stuttgart elleni idegenbeli összecsapáson sem lép pályára az Energie Cottbusban Miriuta Vasile. Eduard Geyer, a Bundesliga sereghajtójának trénere csütörtökön döntött úgy, hogy a karmesternek nem kell elutaznia a sváb városba.
Reinders munkát kapott

BRAUNSCHWEIG. Uwe Reinders lett a másodosztályú Braunschweig új vezetôedzôje. A Peter Vollmann örökét átvevô szakember 2003. június 30-ig szóló szerzôdést írt alá.
Reinders munkát kapott

BRAUNSCHWEIG. Uwe Reinders lett a másodosztályú Braunschweig új vezetôedzôje. A Peter Vollmann örökét átvevô szakember 2003. június 30-ig szóló szerzôdést írt alá.
"Miriutának mindig gondjai vannak az idegenbeli meccseken. Neki most az a legfontosabb feladata, hogy a Schalke elleni mérkőzésre fitt legyen” – kommentálta a határozatát az edző.
"Nem látom be, miért engem tettek meg bűnbaknak a gyenge szereplésünk miatt. Most már tényleg itt az ideje, hogy elgondolkodjak a folytatáson. Eddig nagyon jól éreztem magam Cottbusban, de ez az ügy nagyon felbosszantott” – reagált a mellőzésére a magyar válogatott labdarúgója. Miriuta helyét egyébként az amatőrszerződéssel bíró Torsten Mattuschka veszi át a keretben, míg a pályán Lars Jungnickel lehet az utód.
Gondok adódtak Fredi Bobic, a Hannover támadója körül is. A Német Labdarúgóliga (DFL) ugyanis írásbeli felszólítást küldött a csatárnak, amelyben azt követeli, hogy Bobic jelezze: vannak-e a birtokában részvények korábbi klubjától, a Borussia Dortmundtól. A DFL állítása szerint ha a támadó rendelkezik ilyen papírokkal, akkor nem kaphatott volna játékengedélyt, amikor a BVB-tól a Hannoverbe igazolt. Az első hírekkel ellentétben a csapattól nem vesz el ponto(ka)t a liga, viszont az könnyen elképzelhető, hogy megvonja Bobic játékengedélyét.
Eközben egy másik csatár, Aílton felvetette, hogy várost vált, és Brémából Leverkusenbe teszi át a székhelyét. "Számomra nagyon szimpatikus az a futball, amelyet a Leverkusen játszik, ráadásul Klaus Toppmöllert nagyon jó szakembernek tartom” – mondta a brazil labdarúgó. (Megjegyzendő, hogy Aílton Thomas Schaafot, jelenlegi klubedzőjét tartja a legjobb mesternek azok közül, akikkel eddig együtt dolgozott)! Lisztes Krisztián klubtársának átigazolását megnehezítheti, hogy 2004 nyaráig szerződés köti a zöld-fehérekhez, ráadásul Klaus Allofs, a Werder sportigazgatója már elétette egy 2006-ig érvényes kontraktus tervezetét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik