Győzelem a hosszabbításban

MOLNÁR JÓZSEFMOLNÁR JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2002.09.28. 22:39
Címkék
FC Tatabánya–Diósgyőri VTK 1–0 (0–0)

GÓLSZERZÔ:
Semsei a 92. percben 11-esből lőtt a jobb alsó sarokba (1–0)

SÁRGA LAP:
Ughy (felvágta Horváth I.-t) a 61., Filó (reklamálásért) a 67., Rob (reklamálásért) a 87., Nagy Z. (elhúzta Semsei lábát) a 92. percben

SZÖGLETARÁNY: 4:5 (0:4)
A Ferencváros feljelentette a ligánál a Diósgyőrt, mert a DVTK augusztus 15-ike óta nem rendezte Rob Kornél és Vén Gábor vételárát. Reszeli Soós István menedzser-igazgató elismerte a többszöri késés tényét, de jelezte, múlt csütörtökön elindították az átutalást, így nem tart attól, hogy csapatát pontlevonással sújtaná a profiliga. Szeiler József, az FTC ügyvezető igazgatója azt mondta, ha megérkezik a számlájukra hétfőn a pénz, azonnal visszavonják a feljelentést.
A meccsen a szünet után vált veszélyessé a Tatabánya. A 72. percben Weisz Tamás visszahúzását követően Vincze István hiába lőtt a kapuba. Megyebíró János játékvezető érvénytelenítette a találatot, és bár először a tizenegyes pontra mutatott, egyik asszisztense intésére les miatt szabadrúgást ítélt a Diósgyőr javára. A slusszpoént a Semsei Mihály buktatásáért járó tizenegyes jelentette a 92. percben. A sértett kis szerencsével szerezte meg a győztes gólt, ami miatt a mintegy százfős diósgyőri szurkolótábor kisebb botrányt rendezett a vendégszektorban.

MESTERMÉRLEG
Török József: – Végre eljött az a pillanat, amikor maradéktalanul elégedett lehetek.
Pajkos János: – Nem érdemeltünk vereséget, hiszen az első félidőben akár el is dönthettük volna a mérkőzést.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik