NBI/B: Kaposvár-Balassagyarmat 2-1

A mérkőzésről tudósított: JUTASI RÓBERTA mérkőzésről tudósított: JUTASI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2002.09.14. 20:20
Címkék
GÓLSZERZÔ
Tóth Balázs a 14. percben Nagypál remek átadását követően egy szép átvétel után 12 méterről a kimozduló Vámos mellett küldte a kapu közepébe a labdát (1–0). Havrán a 60. percben 17 méterről lövésre szánta el magát, s a labda a tömörülő védők mögött a jobb sarokba vágódott (1–1). Rajczi a 83. percben Jovánczai ívelése után az ötösön mellel átvette a labdát és közelről a hálóba perdítette azt (2–1)

SÁRGA LAP
Szilágyi (Tóth Balázs buktatásáért) a 63., Nagypál (reklamálásért) a 68., Máté (reklamálásért) a 81., Finta (Ivitz lerántásáért) a 82., Baranyi (Tóth Balázs elkaszálásáért) a 84. percben

SZÖGLETARÁNY: 4:5 (4:1)

A pályaavatón a négy hónapos kihagyás után újra hazai pályán szereplő kaposvári együttes lendületes játékkal kezdte a mérkőzést. Mindkét szélen gyors támadásokat vezettek a szélsők, különösen Kovácsevics Róbert húzta meg többször a hazaiak bal oldalán. A vezető gól sem késett sokáig, amely formás támadás végén született szűk negyedóra játék után. Továbbra is folyamatos és gördülékeny volt a Rákóczi játéka, habár teljesítményükön érződött az előző időszak beidegződése, ennek az volt a következménye, hogy a támadásokhoz nem mindig próbáltak meg mélységből felzárkózni. A szünet után a balassagyarmatiak nagy erőket vonultattak fel az egyenlítés érdekében és próbálkozásukat teljesen megérdemelt siker koronázta. Aztán egyre parázsabb lett a hangulat, a számos sárga mellett a játékvezető ítéletét bíráló Kovács Kálmánt is a nézőtérre küldte a játékvezető. A kaposváriak nem adták fel, és egy újabb szép akció révén sikerült is kicsikarniuk a játék összképe alapján megérdemelt győzelmüket.

MESTERMÉRLEG
Kovács Kálmán: – Egygólos vezetésünk után eldönthettük volna a mérkőzés sorsát, viszont egy–egy után akár fordított eredmény is kialakulhatott volna.
Gergely Károly: – Azt hiszem, jobban játszottunk ellenfelünknél és három pontot érdemeltünk volna, ám voltak, akik ezt másként gondolták.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik