Juhár Tamás lilába öltözik

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2002.07.17. 21:47
Címkék
Hochegger Eggendorf (osztrák)–
Újpest 0–6 (0–2)

Hartberg, 100 nézô. V: Klein
ÚJPEST: Vlaszák (Posza) –Kunzo (Szélesi), Kozel (Szlezák), Tchur –Gôgh, Poljakovic (Tamási), Sloncík (Németh T.), Piroska, Lalics (Kraus) –Móri, Kovács Z. (Boér)
G: Tamási (2), Lalics, Kovács Z., Móri, Boér
Hochegger Eggendorf (osztrák)–
Újpest 0–6 (0–2)

Hartberg, 100 nézô. V: Klein
ÚJPEST: Vlaszák (Posza) –Kunzo (Szélesi), Kozel (Szlezák), Tchur –Gôgh, Poljakovic (Tamási), Sloncík (Németh T.), Piroska, Lalics (Kraus) –Móri, Kovács Z. (Boér)
G: Tamási (2), Lalics, Kovács Z., Móri, Boér
Erősödött az újpesti védelem. A lila-fehérek megegyeztek a Vasas vezetőivel arról, hogy Juhár Tamás a Megyeri útra költözik. Ahogy Gyulay Zsolt, az újpestiek ügyvezető igazgatója fogalmazott, már csak a pecsét hiányzik a papírokról. Úgy tudni, minimum kétéves megállapodás születik.
"Furcsa ez, hiszen már serdülőként is a Vasasban játszottam, és ebből a csapatból lettem válogatott –mondta Juhár. –Ám úgy alakult, hogy el kellett jönnöm Angyalföldről. Megviselt a Vasas szereplése, és mindaz, ami az elmúlt bajnokságban a klubnál történt. Remélem, Újpesten minden rendben lesz. Szeretnék mielőbb megismerkedni a többiekkel, és gyorsan beilleszkedni. Még nem tudom, hogy a védelmen belül mi lesz a szerepköröm, egyelőre nem beszéltem Molnár László vezetőedzővel, de majd ez is időben kiderül. Most csak az foglalkoztat, hogy én és a csapat is a maximumot nyújtsuk már a Szuperkupa-döntőn is.”
Kovács Zoltán és Rósa Henrik után tehát Juhár Tamás a harmadik válogatott labdarúgó, aki a nyáron az Újpestet választotta. Az is eldőlt csütörtökre, hogy Korolovszky Gábor a lila-fehéreknél marad. A játékos korábban Athénban járt, s meg is egyezett az első osztályból most kiesett Ethnikosz vezetőivel. A klubok felvették a kapcsolatot, arról tárgyaltak, hogy egy évre kölcsönbe kerül az Ethnikoszhoz a futballista, ám a görögök végül visszaléptek az üzlettől.
Továbbra is bizonytalan Molnár László sorsa. Mint ismeretes, az MLSZ és a Magyar Labdarúgó Liga nem ismeri el hivatalosnak a szakember edzői végzettségét, így nem foglalhat helyet a kispadon a bajnokságban és a Szuperkupa-döntőn sem. Erre válaszként mondta azt Gyulay, hogy akkor majd pszichológusként nevezik a szakvezetőt a meccsekre. E felvetéssel kapcsolatban senki nem tudott érdemben nyilatkozni; a liga szerint az MLSZ-nek kell döntenie, a szövetség szerint viszont az MLL illetékes. Egy dolog biztos: ha az Újpest leadja a ligának Molnár László szerződését –ez egyébként kötelező –,és abban az lesz, hogy ő vezetőedző, akkor a tréner csak ebben a minőségében foglalhat helyet a kispadon. Persze ha megszerzi az ehhez szükséges UEFA A-licencet…
A lilák szerdán Ausztrában játszottak, a kezdőcsapatban nyolc légiós jutott szóhoz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik