Nemzeti Sportrádió: sportesemények, színes műsorkínálat, exkluzív tartalmak

Vágólapra másolva!
2024.06.14. 15:21
A Nemzeti Sportrádió csapata
A Nemzeti Sportrádió a nap 24 órájában várja hallgatóit élő közvetítésekkel, sporthírekkel, interjúkkal, elemzésekkel és sportmúltunk kincseivel.

A világon bárhol hallgathatja június 14-től a Nemzeti Sportrádiót az ingyenesen letölthető mobilalkalmazás segítségével, valamint a nemzetisport.hu oldalon. Budapesten a 105.9-es frekvencián várja hallgatóit a közmédia új csatornája.

A Nemzeti Sportrádió sportesemények közvetítése mellett színes műsorkínálattal, sporthírekkel, délutáni magazinműsorokkal, podcastokkal, interjúkkal, elemzésekkel szolgálja a sportszerető közönséget. A rádió indulásától folyamatosan élőben tudósít a magyar versenysport kiemelt eseményeiről is: az idén nyáron a labdarúgó Európa-bajnokság és az olimpia egyetlen magyar vonatkozású mozzanata sem maradhat kommentár nélkül.

A Nemzeti Sportrádió kiemelt műsorai:

Sportreggel: mindennap 6-tól 10-ig

Napindító, reggeli sportfókuszú műsor, amelyben az előző nap értékelésén túl az aktuális napi várható sportesemények, hétvégén pedig szabadidős programajánló hallható. A műsorba rendszeresen érkeznek majd vendégek is, többek között Bene Ferenc, Károlyi Andrea, Csonka Zsófia, Hárspataki Gábor és Gyurta Gergely. A Sportreggel keretén belül 8:08 perckor hallható a Nemzeti Sportjegyzet című blokk.

Körkapcsolás: hétfőtől vasárnapig 18 és 22.30 között, hétvégén már 15 órától

A rádió egyik legfontosabb műsora az esténként – hétvégén már délutántól – jelentkező Körkapcsolás. A műsorban minden olyan esemény élőben követhető, amely kiemelt érdeklődésre tarthat számot, és rajta keresztül akár útközben is átélhetők a meghatározó sportpillanatok.

Bajnokok: hétköznap 12-től 12.30-ig

A Kossuth Rádió Nagyok című műsorának mintájára készülő portrémagazin.

Visszajátszás: hétköznap 10 órától 12-ig

A műsorban emblematikus mérkőzések, legendás közvetítések elevenednek meg, az egykori szereplők mai visszaemlékezéseivel, értékeléseivel aktualizálva, árnyalva.

Sportvilág: mindennap 22.30

A Kossuth Rádió kultikus műsora, amely 22:30-tól hallható 30 percben a Nemzeti Sportrádióban.

Nemzeti Sportkrónika: mindennap négy alkalommal

A Kossuth Rádióból megismert Nemzeti Sportkrónika című műsor, amely a Nemzeti Sportrádióban is hallható, naponta 4 alkalommal: 6.30, 8.13, 12.40 és 17.20-kor.

Hazafutás: hétköznap 15 és 18 óra között

Délutáni interaktív műsor. Ennek részeként hallható 16–17 óra között a Nemzeti Sportkör, amelyben sportújságírók ütköztetik álláspontjukat.

A hallgatókat népszerű műsorvezetők, a sportújságírás ismert hangjai várják, többek között: Csisztu Zsuzsa, Risztov Éva, Vass István Zoltán és Szegő Tibor. A Nemzeti Sportrádió csatornahangja a legszebben beszélő magyar rádiós, a Kazinczy-díjas Novotny Zoltán.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik