Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.06.14. 15:16
Microphone in a professional recording or radio studio, equipment in the blurry background
Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)
A labdarúgó Eb nyitó napjával új korszak kezdődött a magyar sportvilágban: elindult a Nemzeti Sportrádió.

Budapest vételkörzetében az FM 105.9 frekvencián, országszerte és külföldről pedig mobilalkalmazáson keresztül hallgathatják a rádiót a sport szerelmesei a nap 24 órájában. Az új közszolgálati sportadó a kiemelten támogatott sportágak mellett további versenysport, para- és szabadidősport-eseményekről, utánpótlás-mérkőzésekről is közvetíteni fog. Aki a Nemzeti Sportrádiót hallgatja, biztosan nem marad le a legnagyobb hazai és nemzetközi sporteseményekről.

A Közép-Európában is egyedülálló közszolgálati rádiós sportcsatorna által – az M4 Sport, a Nemzeti Sport, az nso.hu mellett – mostantól bárhol és bármikor tájékozódhatnak az éteren keresztül is a magyar sportrajongók a legfontosabb sporteseményekről.

Mit kínál hallgatóinak a Nemzeti Sportrádió?

  • Sportesemények a nap 24 órájában. A rádió indulásától folyamatosan élőben tudósít a magyar versenysport kiemelt eseményeiről is: az idén nyáron a labdarúgó Európa-bajnokság és az olimpia egyetlen magyar vonatkozású mozzanata sem maradhat kommentár nélkül.
  • Népszerű műsorvezetők. Hallgassa a sportújságírás ismert hangjait, hiszen a mikrofon mögött mások mellett Csisztu Zsuzsa, Risztov Éva, Vass István Zoltán, Szegő Tibor várja a hallgatókat.
  • Színes műsorkínálat. Az élő közvetítések és sporthírek mellett délutáni magazinműsor, podcastok, interjúk, elemzések várják a közönséget.
  • Exkluzív tartalmak: Újjáéled a „körkapcsolás” hagyománya és a hallgatók megismerhetik a közmédia gazdag archívumában kincsként őrzött sportanyagok legjavát.
  • Ikonikus hang. A Nemzeti Sportrádió csatornahangja a legszebben beszélő magyar rádiós, a Kazinczy-díjas Novotny Zoltán lesz.

Legyen részese a magyar sportnak!

Hallgassa a Nemzeti Sportrádiót a 105.9-es frekvencián Budapesten, töltse le az ingyenes Nemzeti Sportrádió-mobilalkalmazást, vagy kövesse online a rádió adását az m4sport.hu vagy a nemzetisport.hu oldalon!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik