MLSZ: a rendszeresen válogatott meccsre járóknak kedvez az új Szurkolói Klub

MIKE BARNABÁSMIKE BARNABÁS
Vágólapra másolva!
2024.02.05. 21:16
A jövőben a rendszeresen meccsre járók élveznek előnyt a válogatott jegyek vásárlásánál (Fotó: Getty Images)
Új, a hűséget értékelő szurkolói klub létrehozásáról döntött a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfői elnökségi ülésén.

 

A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfőn elnökségi ülést tartott, amelyen elfogadták a 2024–25-ös versenykiírásokat és a következő idényre érvényes felnőtt férfi nagypályás versenykiírást és -naptárat – kezdi az MLSZ honlapján megjelent közlemény, amely megjegyzi, érdemi változás nincs ezekben a jelenleg fuitó idényhez képest. Az MLSZ honlapján megjelent hír a továbbiakban a felnőtt férfiválogatott mérkőzéseire vonatkozó jegyértékesítésről szól. Lényegében a szövetség a szurkolói klub megújításáról döntött a mai elnökségi ülésén: a rendszeresen kilátogatók a jövőben előny élveznek a jegyvásárláskor, s további kedvezményekben is részesülnek.

A megújuló rendszer – amelyhez mobilalkalmazás is tartozik – hűségpontokkal jutalmazza a meccsre járás mellett a játékokban és szavazásokon való részvételt, valamint webshop-vásárlást is. A hűségpontokat gyűjtők a jövőben előnyt élveznek többek között a válogatott jegyek, illetve bérletek vásárlásakor. Az MLSZ tájékoztatása szerint az új szisztéma már a válogatott idei első meccsének jegyértékesítésekor elérhető lesz, így a szurkolól egész évben gyűjthetik a jövőben komoly előnyöket biztosító pontokat.

Az MLSZ új szurkolói klubjának kidolgozásához vélhetően a skótok pontrendszere is mintaként szolgálhatott – ők már az idei Eb-re is így árulták az UEFA-tól kapott jegyeket. A skót pontrendszerről, valamint az Eb-jegyigénylésekkel kapcsolatos félreértésekről itt írtunk.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik