NL: „Tisztelet a magyaroknak” – külföldön is elismerően kommentelnek a válogatottunkról

Vágólapra másolva!
2022.06.14. 10:42
A magyar labdarúgó-válogatott kedd este lejátssza a negyedik mérkőzését is a Nemzetek Ligájában a júniusi válogatott szünet alatt. Három játéknap után remekül állunk a csoportunkban, egy győzelem mellett egy döntetlen és egy vereség a mérlegünk, ezzel pedig az olaszok mögött a másodikok vagyunk fél távnál. Válogatottunk remek teljesítménye a külföldi sportkedvelő emberek figyelmét is felkeltette, a több mint hárommillió követővel rendelkező The Football Arena mieink teljesítményét dicsérő Facebook-posztja alatt is sok pozitív kommentet olvashatunk.

„Három fordulót követően az olaszokkal, a németekkel és az angolokkal egy csoportban szereplő magyar válogatott a második helyen áll egy ponttal lemaradva az éllovastól. Hatalmas tisztelet illeti meg ezt az alulértékelt csapatot!” – írták az adminok a posztjukhoz, melyre már 26 ezer reakció és csaknem 700 komment érkezett. Ezekből szemezgettünk.

(The Football Arena/Facebook)
(The Football Arena/Facebook)
(The Football Arena/Facebook)
(The Football Arena/Facebook)

„Lengyelország büszke!” – olvasható a topkommentben. Egy másikban azt írják, hogy Magyarországot lebecsülik a halálcsoportban, pedig mi nyújtjuk a legjobb teljesítményt.

„A magyar válogatott megállíthatatlan a szurkolói előtt, emlékezhetünk a franciák elleni meccsükre a 2020-as Európa-bajnokságon.”

„A 2020-as Eb-n is briliánsak voltak” – írta egy másik hozzászóló, akinek megjegyezték, a 2016-os Eb-t sem szabad elfelejteni, ahogyan az 1954-es szereplésünket sem. Utóbbi csapat a történelem egyik legfélelmetesebb együttese volt.

(The Football Arena/Facebook)
(The Football Arena/Facebook)

Szintén kiemelték, hogy sok fiatal alkotja a válogatottunkat, amely így tovább erősödhet a következő években. Van, aki már régóta figyeli nemzeti csapatunk szereplését, és a tavaly nyári Eb óta megállíthatatlannak tart minket. Kérdésként pedig az is felvetődött, hogy miért kerülünk mi mindig nehéz csoportba.

NEMZETEK LIGÁJA
4. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT

20.45: Németország–Olaszország, Mönchengladbach (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
20.45: Anglia–Magyarország, Wolverhampton (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

AZ ÁLLÁS
1. Olaszország 3 1 2 3–2 +1 5
2. MAGYARORSZÁG 3 1 1 1 3–3 0 4
3. Németország 3 3 3–3 0 3
4. Anglia3211–2–12
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik