MLSZ: elindult a Bozsik-bajnokok program

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.16. 14:18
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos oldalán jelentette be, hogy elindult az OTP Bozsik-bajnokok program.

Hamarosan bárhol felbukkanhatnak a Bozsik-bajnokok csapatkapitányai, ugyanis országszerte keresik a különleges futballtehetségeket. A kiválasztott fiatalok májusban egy gálameccsen, néhány felnőtt válogatott focistával kiegészülve mérkőznek meg egymással.

A pedagógusok november 15-től február végéig nevezhetik 10-14 éves sportolóikat a bozsikbajnokok.hu oldalon.

A pedagógusok november 15-től február végéig nevezhetik 10-14 éves sportolóikat a bozsikbajnokok.hu oldalon.

A nevezési szakaszt követően márciusban zajlik a kiválasztás az MLSZ szakmai irányításával és a mentorok – többek között a svédek ellen elbúcsúztatott Király Gábor és Juhász Roland – segítségével. A nyugati és a keleti csapat egyaránt 18 kiválasztott gyerekből áll össze, majd a tavaszi szünetben sor kerül az első közös edzésekre, amit már a csapatkapitányok koordinálnak.

A program fináléját május 31-én, a Magyar Kupa-döntő napján rendezik. A gyerekek – kiegészülve a csapatkapitányokkal – a Groupama Arénában mérhetik össze tudásukat az egész ország szeme láttára.

Az OTP Bank Bozsik-program intézményi részében jelenleg 102 ezer fiatal focizik (közülük 25 ezer lány és 30 ezer óvodás), így a csapatkapitányoknak bőven lesz merítési lehetőségük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik