Válogatott: „Ez a két játékos bármelyik topklubba beférne”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.20. 14:57
Pajkos János, a DVSC, a DVTK, a Békéscsaba és a Győri ETO korábbi edzője szerint Kleinheisler László és Nagy Ádám bármelyik topklubban megállná a helyét.

„A legszembetűnőbb az volt a mieink szereplésével kapcsolatban, hogy a csapat minden egyes tagja a legtöbbet adta ki magából – mondta Pajkos a szon.hu-nak. – Azt hittem, a rájuk nehezedő nyomás majd megbéníthatja őket, de ez éppen ellenkezőleg hat rájuk, remélem, ezt a szereplést tudják folytatni!”Pajkos a szon.hu-nak. – Azt hittem, a rájuk nehezedő nyomás majd megbéníthatja őket, de ez éppen ellenkezőleg hat rájuk, remélem, ezt a szereplést tudják folytatni!”

„Remekül összeválogatott társaság, amely betartja a rábízott taktikát és ha kell, egymást segítik ki a futballisták. Vannak köztük olyanok, mint például Nagy Ádám vagy Kleinheisler László. Ez a két játékos bármely topklubban megállná a helyét.”

Kis túlzással Nagy Ádám után fél Európa sorba áll, a Chelsea már télen bejelentkezett érte, tavasszal a Liverpool érdeklődéséről lehetett hallani, nyáron pedig megsokasodott a kérők száma, aFreiburg,aBologna,a Trabzonspor, a Braga és aBenficaneve került elő a középpályással kapcsolatban.

Klinheislerrel kapcsolatban szintén a Bologna került szóba, a Werder Bremen sportigazgatója elismerte, hogy az olasz együttes megkereste a klubot, ám a németek nem kívánnak megválni a magyar középpályástól.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik