Női válogatott: „Elismerés illeti az egész csapatot”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.25. 23:41
Mint arról beszámoltunk, a magyar női labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent ért el Horvátországban. Markó Edina szövetségi kapitány szerint igazságos eredmény született, és a fegyelmezett játékért dicséret illeti az egész csapatot.



„Nem volt könnyű dolgunk, hiszen a játékosok lábában még benne volt a négy nappal ezelőtti mérkőzés fáradalma is, ráadásul kimondottan erős, jól játszó horvát válogatott volt az ellenfelünk. Egygólos vezetésnél, a második félidőben egy kontra végén volt esélyünk megszerezni a második gólunkat is, vagyis a győzelemtől sem álltunk messze, de a mérkőzés képe alapján a döntetlen igazságos eredmény. Egy hozzánk hasonló erősségű csapat otthonában sikerült értékes pontot szereznünk azzal, hogy végig fegyelmezetten, koncentráltan játszottunk, a mai teljesítményért elismerés illeti az egész csapatot" – mondta Markó Edina szövetségi kapitány az mlsz.hu-nak.

A magyar válogatott november végén játssza a következő Eb-selejtezőjét, amikor Oroszországot fogadja a felcsúti Pancho Arénában.

NŐI EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
5. CSOPORT, 3. FORDULÓ
Horvátország–Magyarország 1–1 (0–1)
Eszék, Gradski Stadion. Vezette:
Eleni Lampadariu (görög)
HORVÁTORSZÁG: Bacic – Lojna, Nevrkla, Miocevic, Cop – Baban (Bojcic, 67.), Landeka, Maltasic (Kusar, 77.) – Sundov, Joscak, Salek (Conjar, 67.). Szövetségi kapitány: Zvonimir Kolak
MAGYARORSZÁG: Szőcs – Mosdóczi, Tálosi, Szabó V., Tóth G. – Hummel-Smuczer, Szuh (Rácz Zs., 85.) – Jakabfi, Vágó F., Sipos (Kaján, a szünetben) – Zeller (Zágor, 70.). Szövetségi kapitány: Markó Edina
Gólszerző: Joscak (68.), ill. Jakabfi (45. – 11-esből)

A SELEJTEZŐCSOPORT ÁLLÁSA
1. Németország 4
4
22–0 12
2. Horvátország 3
1 1
1 5–3 4
3. MAGYARORSZÁG
3
11
1
2–13
4
4. Oroszország 1
1
0–2 0
5. Törökország 3
3
1–12 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik