Válogatott: 500 és 1000 forintos jegyek a finnek ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.04. 18:24
A magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni felkészülési mérkőzésére 500, illetve 1000 forintért lehet majd jegyeket vásárolni. A találkozó március 5-én (szerdán), 18 órakor kezdődik a Győri ETO stadionjában.

A helyszín és az ellenfél is jó mérkőzést ígér, hiszen a korábbi győri bajnokcsapat edzőjéből lett kapitány, Pintér Attila korábbi sikereinek színhelyén mutatkozhat be a nagyközönségnek. Ami pedig a finneket illeti, eddigi örökmérlegünk kedvező ellenük: az eddig lejátszott 13 mérkőzésből kilenc győzelem, három döntetlen és mindössze egy vereség, 42 rúgott és 9 kapott gól – olvasható az MLSZ honlapján. Jelenleg a finn válogatott a 66., míg mi a 46.helyen állunk a FIFA ranglistáján, ám ezzel együtt sem mondható, hogy az ellenfél megválasztásánál a kényelmes győzelem ígérete lett volna a magyar válogatott elsődleges szempontja, hiszen a legutóbbi négy mérkőzésen mindössze egyszer tudtuk legyőzni az északi válogatottat.

Pintér Attila ezen a mérkőzésen tudja először felmérni, hogy a kinevezése óta eltelt időben milyen előrelépést jelenthettek az általa szorgalmazott, és a klubok által támogatott összetartások, a közös felkészülés. A kapitány és csapata egyaránt bízik abban, hogy telt ház előtt, a szurkolók bizalmát és támogatását élvezve, eredményes játékkal, megalapozhatják a válogatott és a publikum egymásra találását. Azért, hogy ez így legyen és minél többen szurkolhassanak a válogatottnak, előreláthatólag február 11-től elővételben megválthatóak lesznek a belépők az ETO Parkba, nézőcsalogató 500 és 1000 forintos áron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik