Válogatott: Sajnos túl korai ez most nekem - Gera

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.01. 10:01
Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya hosszú kihagyás után az elmúlt hetekben már játszott a West Bromwich Albion tartalékegyüttesében, ám egy kisebb sérülés visszavetette, így Egervári Sándor – eredeti szándékával ellentétben – végül nem tudta meghívni a Hollandia (október 11.) és Andorra (október 15.) elleni világbajnoki selejtezőkre. Gera a hivatalos Facebook-oldalán kommentálta ezt.

„Tegnap nyilvános lett a válogatott keret, így véglegesen eldőlt, hogy bármennyire is szerettem volna, nem lehetek ott Hollandiában. Sajnos nem gyógyult a lábam olyan gyorsan, mint gondoltam. Az a probléma, hogy a hajlítóm amúgy is gyengébb volt, de emiatt a húzódás miatt gyengült is, és addig nem is edzhetek, amíg nem erősödik meg újra. Jövő héten már remélhetőleg beszállhatok edzeni a többiekkel. Sajnálom, hogy nem tudok menni a válogatottba, már nagyon szerettem volna a csapattal lenni, de be kell látnom, sajnos túl korai ez most nekem” – írta a rutinos támadó középpályás.

Gerán kívül még Pintér Ádám, Juhász Roland és Kovács István sérült a válogatottnál általában számításba vett játékosok közül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik