Román-magyar: mégis eladják a hazaiaknak a vendégjegyeket

Vágólapra másolva!
2013.09.05. 13:01
Bár korábban arról volt szó, hogy biztonsági okokból nem értékesítik a pénteki Románia–Magyarország labdarúgó vb-selejtezőre szóló azon jegyeket, amelyeket a magyar szurkolók nem vásároltak meg, most úgy tűnik, változott a helyzet.

Mint ismeretes, a magyar szurkolók 2800 belépőt vásároltak meg a számukra rendelkezésre bocsátott 5000-ből (a helyszínen már nem válthatnak jegyet a magyar drukkerek). Korábban arról szóltak a hírek, hogy a fennmaradó 2200 tikettet biztonsági okok miatt már nem is értékesítik a szervezők.Mint ismeretes, a magyar szurkolók 2800 belépőt vásároltak meg a számukra rendelkezésre bocsátott 5000-ből (a helyszínen már nem válthatnak jegyet a magyar drukkerek). Korábban arról szóltak a hírek, hogy a fennmaradó 2200 tikettet biztonsági okok miatt már nem is értékesítik a szervezők.

A prosport.ro a román szövetség elnökét, Mircea Sandut idézve azonban arról számolt be, hogy változtatnak a biztonsági zónán és a megmaradt belépőkből 2000-et mégiscsak eladnak a hazai szurkolóknak. Ezzel az előzetes várakozásoknak megfelelően közel telt ház (55611 néző) előtt játszhat holnap a bukaresti Nemzeti Stadionban a magyar és a román labdarúgó-válogatott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik