Magyar-román: Sokkal jobb román csapatra számítottam - Vanczák

Vágólapra másolva!
2013.03.23. 07:23
A magyar labdarúgó-válogatott védője, Vanczák Vilmos a tegnapi döntetlent követően arról beszélt, jobb román csapatra számított, ezért is különösen fájó, hogy nem tudtak győzni ellene, főleg úgy, hogy meglátása szerint végig uralták a meccset.

„Uraltuk a játékot, a két gól, amit kaptunk, figyelmetlenségből született. Azt gondolom, végig vezettünk, ám a legvégén kicsúszott a kezünkből a győzelem" – értékelt a magyar csapat első gólját szerző Vanczák Vilmos.

„A románok tizenegyese előtt én lest érzékeltem, de igazából meg lehetett adni a büntetőt, ugyanúgy, ahogy nekünk is meg lehetett adni" – fogalmazott a védő, aki azt is hozzátette, ki kellett volna használni a helyzeteinket, és akkor nincs miről beszélni.

„Az első gól után voltak helyzeteink, és ha ott sikerült volna gólt rúgni, akkor kettő nullára megnyerhettük volna a meccset. Személy szerint számomra meglepetés volt az ellenfél játéka, én jobb román válogatottra számítottam, ezért is fájó ez a döntetlen. Azt gondoltam, sokkal masszívabb, jobb erőből álló csapat. Ezek után kint Romániában is lehet esélyünk" – mondta Vanczák.

A Sion légiósa az NSO Tv kérdésére előre is tekintett a lefújást követően a törökországi találkozóra: „Ma este még a szomorúság fog uralkodni a csapaton. Átbeszéljük, kielemezzük a dolgokat. Ezen már nem tudunk változtatni, kedden pedig bravúrpontokat kell szereznünk Isztambulban, de ahhoz a mostaninál sokkal jobb játék kell. Mindenképpen jobb, zártabb védekezés szükséges, és a csapatrészeknek jobban kell kommunikálniuk egymással.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik