Magyar-román: Olyan, mintha kikaptunk volna - Korcsmár

Vágólapra másolva!
2013.03.23. 07:06
A magyar labdarúgó-válogatott védője, Korcsmár Zsolt szerint a románok elleni 2–2-es döntetlent követően nincs más lehetőségünk, előre kell nézni, nem érdemes a történteken rágódni, még akkor is, ha az utolsó percben beszedett gól miatt olyan érzésük van, mintha kikaptak volna.

„Fölösleges a bíróra húzni, az ellenfél rúgta a két gólt. Más kérdés, hogy a pályán én is úgy láttam, szerintem is szabálytalanság, les, illetve lökés előzte meg a két román gólt, de vissza kell még néznem az eseteket" – nyilatkozta a lefújást követően újságírói kérdésre válaszolva Korcsmár Zsolt.

A védő elhárította azt a megfogalmazást, hogy megint utolért bennünket a „magyar átok".

„Az átok nem jó megfogalmazás. Nyilván nagyon csalódottak vagyunk. A végén gólt kapni vezetésnél olyan, mint ha kikaptunk volna. Nagyon kellett volna ez a két pont. Lesz még időnk erről beszélni, de most nézzünk előre, nem szabad a történteken rágódni" – mondta a Brann védője, aki arra az újságírói kérdésre is felelt, volt-e kommunikációs zavar Király Gábor kapus és a védőink között.

„Az első félidőben volt egy meg nem értés, amikor Gabi hamar rúgta fel a labdát és nem zárkóztunk fel a középpályássor mögé, de ezt megbeszéltük, és később már nem volt ebből probléma" – reagált Korcsmár.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik