Magyar-román: az MLSZ örömmel vette a bocsánatkérést

Vágólapra másolva!
2013.03.20. 18:30
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján jelezte, az MLSZ és a válogatott is örömmel fogadta a Román Labdarúgó-szövetség intézkedését és bocsánatkérését a zászlóégetési ügyben.

Az mlsz.hu beszámolója szerint „az MLSZ és a válogatott játékosai továbbra sem tartják elfogadhatónak a kolozsvárihoz hasonló szélsőséges cselekedeteket, hiszen a sport egyik alapértéke a felek kölcsönös tisztelete."

A magyar szövetség egyúttal jelezte, „a FIFA szabályainak megszegése végzetes lehet a mieink számára. A Magyar Labdarúgó Szövetség kér mindenkit, hogy sportszerűen és a speciális helyzetre vonatkozó szabályok betartásával fejezzék ki a csapat iránti kötődésüket, szimpátiájukat. Aki a FIFA előírásainak megszegésével, a zárt kapus mérkőzésre vonatkozó szabályok áthágásával akarja kifejezni a magyar válogatott iránti elkötelezettségét, csak újabb szankciókat, pontlevonást, legrosszabb esetben a magyar csapat selejtező csoportból történő kizárását kockáztatja."

Az MLSZ az 56-osok terére várja a szurkolókat, ahol 18 órától a Magna Cum Laude ad koncertet, majd 20.30-tól óriáskivetítőn lehet megtekinteni a románok elleni vb-selejtezőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik