Válogatott: Szabics elszánt, a román meccsre fel akar épülni

Vágólapra másolva!
2013.02.21. 21:21
Szabics Imre úgy érzi, március második felére felépül sérüléséből, és reméli, pályára léphet a Románia elleni világbajnoki selejtezőn – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapján.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Sturm Graz 31 éves támadójának a szeméremcsontja gyulladt be. Az első orvosi diagnózis azt valószínűsítette, hogy hosszabb kihagyás vár a játékosra, akinek korábban már volt hasonló sérülése, és akkor csak fél év pihenő után tudott visszatérni a pályára.Amint arról korábban beszámoltunk, a Sturm Graz 31 éves támadójának a szeméremcsontja gyulladt be. Az első orvosi diagnózis azt valószínűsítette, hogy hosszabb kihagyás vár a játékosra, akinek korábban már volt hasonló sérülése, és akkor csak fél év pihenő után tudott visszatérni a pályára.

Most jobb a helyzet, legalábbis a futballista szerint, aki az mlsz.hu-nak a csütörtöki MR-vizsgálat után elmondta: valóban szükség van egy rövidebb kihagyásra, de a románok elleni meccsre szeretne ismét csúcsformába lendülni, és jó játékkal segíteni a válogatottat.

„Az első diagnózisok alapján úgy tűnt, hogy hosszabb kihagyás vár rám, én azonban most úgy látom, hogy rövid pihenés után pályára léphetek. Ezen a héten nem gyakorolhattam a csapattal, de úgy készülök, hogy hamarosan bekapcsolódok a munkába, és március 22-én pályára léphetek a románok elleni kulcsfontosságú vébéselejtezőn" – mondta Szabics az mlsz.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik