Válogatott: Mészáros szerint ezúttal elkaphatjuk Hollandiát

Vágólapra másolva!
2012.09.10. 13:35
Mint arról már beszámoltunk, Mészáros Norbert sérülése nem jött rendbe, így a DVSC-Teva védője a Hollandia elleni világbajnoki selejtezőn sem léphet pályára. A 32 esztendős labdarúgó úgy véli, fegyelmezett játékkal és jó helyzetkihasználással akár legyőzhetjük a vb-ezüstérmest.

„Tudom, hogy a hollandok sokkal esélyesebbek nálunk, de azt gondolom, a meccsben benne lehet egy számunkra kedvező eredmény. Ha abból indulok ki, hogy a két gárda legutóbbi, amszterdami 5–3-as összecsapásán teljesen egyenrangú partnerei voltunk az oranjénak, akkor azt mondom: ez megismétlődhet kedd este is. Fontos, hogy jól megszervezzük a védekezésünket, egy stabil hátsó alakzatból kell építkeznünk, gyors ellenakciók vezethetnek eredményre, és azon is sok múlik, mennyire leszünk koncentráltak. Maximális fegyelemmel és jó helyzetkihasználással akár nyerhetünk, bár mivel a világbajnoki ezüstérmes lesz az ellenfelünk, a döntetlennel sem lennék elégedetlen" – idézi Mészáros Norbertet a haon.hu.Mészáros Norbertet a haon.hu.

A válogatott védő saját állapotáról is helyzetjelentést adott.

„Valójában nincs nagy baj, de a válogatott orvosi stábja és jómagam is úgy véltem, inkább nem kockáztatom meg, hogy esetleg súlyosabbá váljon a sérülésem. A térdhajlítóizmomban jelentkezett egy „megfáradás", be is vizesedett, erre a legjobb gyógymód most a pihenés. Bármennyire is fontos számomra a válogatott, túlságosan nagy volt a rásérülés veszélye, ezért hazatértem Debrecenbe" – szögezte le Mészáros.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik