Válogatott: A taktikust látványos futball követte - Egervári

Vágólapra másolva!
2012.09.07. 23:09
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott fölényes győzelemmel kezdte a 2014-es világbajnokság kvalifikációs sorozatát, 5–0-ra nyert Andorrában.

„Fontos volt a sikeres rajt, az ötgólos győzelemmel jól kezdtük a sorozatot. Ennek ellenére az első húsz perc nem volt könnyű, mert ellenfelünk fegyelmezetten futballozott, időnként a durvaság határát súrolta, és mi támadásban nehezen bontakoztunk ki. Vezetésünk után azonban a saját stílusunkban játszottuk. A taktikus futballt a másodikban a látványos követte” – mondta Egervári Sándor szövetségi kapitány a lefújás után a Nemzeti Sport munkatársának.

Egervári újságírói kérdésre válaszolva elmondta: nagyon elégedett volt Vanczák Vilmos teljesítményével, aki bizonyította, hogy a hollandok elleni jövő heti mérkőzésen is megoldást jelenthet a jobbhátvéd posztjára.

A szövetségi kapitány hozzátette: a hollandok elleni mérkőzés előtt egyedül Gera Zoltán sérülése okoz némi aggodalmat, a csapatkapitányt az első félidő után azért kellett lecserélni, mert rúgást kapott a lábára, és az Achillesét fájlalta a szünetben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik