Válogatott: Igaz András a Sahtar-Arsenal BL-meccsen járt továbbképzésen

Vágólapra másolva!
2010.11.09. 12:18
Igaz András, az MLSZ szervezési csoportjának vezetője az UEFA meghívására megfigyelőként vett részt a múlt heti Sahtar Doneck–Arsenal Bajnokok Ligája-mérkőzésen, hogy tanulmányozza a szervezési feladatokat, megoldásokat – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
Az UEFA KISS (Knowledge and Information Sharing Scenario) program keretében az európai szövetség kiválasztott szakembereket lát vendégül az őszi BL-mérkőzéseken. A magyar válogatott találkozóinak szervezéséért felelős Igaz András az ukrán Sahtar ötvenegyezer néző befogadására alkalmas stadionjába kapott meghívást a múlt héten, és itt testközelből tanulmányozhatta a legrangosabb labdarúgó klubtorna mérkőzésének szervezését.

Igaz András az MLSZ honlapjának elmondta: a szolgálatkész, alázatos hozzáállás mellett a szervezésben dolgozó szakemberek megfelelő száma és hozzáértése, illetve az európai szintű infrastrukturális háttér szükséges a mérkőzések megfelelő lebonyolításához.

„Doneckben ez adva volt. Jó volt látni, hogy mindenki a magáénak érzi az eseményt, és hozzáteszi a maga részét a szervezés során. Természetesen ezt idehaza is elvárjuk majd a rendezvények kivitelezésekor” – nyilatkozta Igaz András.

A továbbképzést 2011. januárjában egy konferencia zárja. Az UEFA székhelyén tartandó megbeszélésen az MLSZ munkatársa is részt vesz, és megvitatja tapasztalatait az UEFA, valamint a nemzeti szövetségek szakembereivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik