Válogatott: Egervári hétfőn, az első NB I-es forduló után hirdet keretet

www.mlsz.hu www.mlsz.huwww.mlsz.hu www.mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2010.07.27. 14:19
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya hétfőn, az első hazai bajnoki fordulót követően hirdeti ki az angolok elleni, augusztus 11-i felkészülési mérkőzésre készülő nemzeti csapat keretét. Róth Antal, az olimpiai válogatott szövetségi edzője szintén ezen a napon jelöli ki együttesét a bosnyákok elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Egervári Sándor és Róth Antal a hétfői közös munka során stratégiai megállapodást kötött arról, hogy milyen szempontok alapján hívják be a válogatottba azokat a futballistákat, akikre a korosztályos csapatnál és a felnőttegyüttesnél egyaránt számít a szakmai stáb. A mihamarabbi egyeztetésre azért volt szükség, mert augusztus 11-én mindkét gárda pályára lép, a „nagyok” Londonban játszanak felkészülési meccset, míg a fiatalok Bosznia-Hercegovinában lépnek pályára Eb-selejtezőn.

Hogy kik kaphatnak szerepet a két válogatottban, az majd a hétvégi NB I-es forduló után válik véglegessé: az őszi szezon első bajnokijain a két szakember nyomon követi az itthon játszó kiszemeltek teljesítményét, és az így kapott információkat is felhasználva állítja össze keretét. Ezek véglegesítése után Egervári Sándor és Róth Antal is jövő hétfőn hozza nyilvánosságra, kikre számít a soron következő megmérettetések alkalmával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik