Varga József is a válogatott keretében

www.mlsz.hu www.mlsz.huwww.mlsz.hu www.mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2009.10.06. 14:40
Címkék
Varga József hétfőn az előző bajnokság legjobb 21 éven aluli labdarúgójának járó díjat vehette át Gera Zoltántól – kedden pedig már együtt is edzhet a válogatott csapatkapitányával. Tekintettel arra, hogy a szombati, portugálok és a jövő szerdai, dánok elleni vb-selejtezőre készülő keretben (amely Vanczák Vilmos meghívását és hétfő esti érkezését követően 23 fős lett) nagyon sokan bajlódnak kisebb-nagyobb sérüléssel, Erwin Koeman szövetségi kapitány döntése alapján ma délben a DVSC-TEVA középpályása is csatlakozott az MLSZ telki edzőközpontjában tartózkodókhoz.

 

 

Varga József jó teljesítménye Erwin Koemannak is szemet szúrt(fotó: Szabó Miklós - archív)
Varga József jó teljesítménye Erwin Koemannak is szemet szúrt(fotó: Szabó Miklós - archív)

Az már a hétfői, első edzés alatt kiderült, hogy Dárdai Pál, Hajnal Tamás, Tóth Balázs, Buzsáky Ákos és Mészáros Norbert szorul orvosi segítségre, majd később Bodor Boldizsár is csatlakozott hozzájuk. Dr. Pánics Gergely csapatorvos irányításával az egészségügyi stáb gőzerővel dolgozik, és igyekszik megbirkózni a szokatlanul sok feladattal, megpróbálva talpra állítani lehetőleg mindenkit.

Az első hivatalos vélemények szerint valamennyi felsoroltnak folyamatos kezelést kell kapnia, s hogy közülük ki tud pályára lépni már Lisszabonban, vagy esetleg csak Koppenhágában, az a beavatkozások hatékonyságától függ, és az elkövetkező napokban dől el.

Erwin Koeman az orvosi állásfoglalást követően döntött, és 24. játékosként meghívta keretébe Varga Józsefet, a debreceniek 21 esztendős tehetségét, aki már huzamosabb ideje folyamatosan, kiemelkedően helytáll.

Délelőtt csak kirándulásnak is beillő séta szerepelt a programban, a mai edzés délután 5 órakor kezdődik.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München)
Védők: Bodnár László (DVSC-TEVA), Fehér Csaba (NAC Breda), Juhász Roland (Anderlecht), Gyepes Gábor (Cardiff City), Bodor Boldizsár (Roda JC), Gaál Miklós (Amkar Perm), Mészáros Norbert (DVSC-TEVA), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers), Varga József (DVSC-TEVA)
Támadók: Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik