Női labdarúgás: második Eb-selejtezőjét is megnyerte U17-es csapatunk

www.mlsz.hu www.mlsz.huwww.mlsz.hu www.mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2009.10.14. 23:30
Címkék
Női U17-es labdarúgó-válogatottunk második mérkőzését is megnyerte a hazai rendezésű Eb-selejtezőtornán: a mieink szerdán Telkiben Görögországgal mérkőztek meg, és 2–0-s félidő után 3–0-ra győztek – olvasható az MLSZ honlapján.

Csapatunk góljait Szőke Zita, Beke Adrienn és Szabó Boglárka szerezte. A nap másik mérkőzésén Norvégia 4–0-ra győzött Horvátország ellen, így az már biztos, hogy a csoport első két helyén a mieink és a norvégok végeznek – a végső sorrend a két együttes szombati egymás elleni meccsén alakul majd ki. Csapatunk góljait Szőke Zita, Beke Adrienn és Szabó Boglárka szerezte. A nap másik mérkőzésén Norvégia 4–0-ra győzött Horvátország ellen, így az már biztos, hogy a csoport első két helyén a mieink és a norvégok végeznek – a végső sorrend a két együttes szombati egymás elleni meccsén alakul majd ki.

Válogatottunk Aschenbrenner Réka – Tóth Barbara, Beke Adrienn, Jakab Kata, Pinczi Anita (Tatai Krisztina a 75. percben) – Vidács Krisztina (Nagy Dóra, az 55. percben) – Szőke Zita (Sándor Zita, a 65. percben), Csiszár Henrietta, Pulai Lilla (Bereczki Orsolya, az 55. percben), Szabó Boglárka – Mosdóczi Evelin (Balogh Henrietta, a 67. percben) összeállításban szerepelt.

NŐI LABDARÚGÁS 
U17-ES EB-SELEJTEZŐ
Magyarország–Görögország 3–0 (Szőke 18., Beke 31., Szabó 65.)
 Norvégia–Horvátország 4–0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik