Puskás-stadion: elkezdték a hatezer plusz ülőhely felszerelését

www.mlsz.hu www.mlsz.huwww.mlsz.hu www.mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2009.08.13. 17:18
Címkék
Az előzetes terveknek megfelelően a Puskás-stadionban csütörtökön megkezdődött annak a mintegy 6000 széknek a felszerelése az úgynevezett középlelátón, amelynek köszönhetően a létesítmény befogadóképessége a svédek és a portugálok elleni vb-selejtezőre (szeptember 5., illetve 9.) 41 és félezresre bővül.

A székszerelésen kívül statikai megerősítésekre, valamint a mosdók felújítására is sor kerül, nagyrészt az MLSZ finanszírozásában, megközelítőleg 70 millió forint értékben. Az „új" helyekre kedden kezdik országszerte az Ibusz-irodák a 6000 forintos jegyek árusítását.

Ami egyébként a két slágermeccs iránti érdeklődést illeti: az eddigi forgalomba került belépők a portugálok elleni találkozóra már elfogytak, a magyar-svédre még van néhányszáz darab.

A kényelmes műanyag székek felszerelésével néhány napon belül végez a szállítással és kivitelezéssel megbízott szlovák cég, közben elkezdik az összesen 35 helyen szükséges megerősítését a statikailag rászoruló betonelemeknek, s zajlik a hosszú idő után újonnan használatba vett tribünrészek alatti vizes blokkok javítása, korszerűsítése is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik