Feczesin nagy esélye

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2005.01.13. 21:47
Címkék
Nem sikerült gólt lőnie szerda késő este a Chelsea csatárainak a Manchester United elleni Ligakupa-elődöntőn, pedig pályára lépett Eidur Gudjohnsen, Didier Drogba és Mateja Kezsman is.
Azt is mondhatnánk, a londoniaknál elkelne egy gólerős támadó - mondjuk a próbajátékon résztvevő Feczesin Róbert. A szituáció persze nem ilyen egyszerű, hiszen klasszisok alkotják az angol listavezető keretét. Mindenesetre a magyar labdarúgó továbbra is a londoniaknál edz.
"Első mérkőzésemre készülök - mondta Feczesin Róbert. - A tervek szerint péntek délelőtt a Chelsea junioregyüttesében én is pályára lépek egy felkészülési találkozón. Ennél többet még nem tudok a meccsről, de már nagyon várom. Bizonyítani akarom mindenkinek, hogy nem véletlenül kerültem ide. Fantasztikus volt a Manchester United elleni derbi. Telt ház a Stamford Bridge-en, óriási hangulat, csak sajnos gólt nem sikerült rúgnia a Chelsea-nek. Továbbra sem tudom, mi lesz velem. Egy biztos: én becsülettel végigdolgozok minden edzést, és bízom benne, hogy sokáig itt maradhatok."



Szavazás

Ön szerint ki nyeri meg az angol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik