Niké Liga: sorozatban negyedszer kapott ki a Komárom

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2024.10.20. 19:06
null
A szlovák labdarúgó-élvonal 11. fordulójában a Komárom hazai pályán (Aranyosmaróton) 420 néző előtt 2–1-es vereséget szenvedett a Zólyombrézótól. A KFC továbbra is utolsó.

Fogadkoztak a lilák, hogy a válogatott szünetben letudott két győztes Szlovák Kupa-meccs után sikerrel veszik az akadályt a bajnokságban is – hiába. 

A kiegyenlített kezdés után inkább a vendégek akarata érvényesült és a 27. percben Alasan Yirajang megszerezte a vezetést. A másik oldalon Viktor Sliacky gyorsan egyenlíthetett volna, de nagy helyzetben nem találta el a kaput. A szünet előtt Simon Smehyl sem volt eredményes szabadrúgásból.

A szünetben Radványi Miklós kettőt cserélt és fel is javult a KFC játéka a második félidőre. Aztán amikor Alex Markovics kezére pattant a labda, a játékvezető a komáromi szurkolók döbbenetére nem ítélt tizenegyest. Végül tíz perccel a vége előtt azért csak összejött a hazai egyenlítés, Dominik Zák közelről juttatta a hálóba a labdát. A hazai öröm azonban nagyon rövid ideig tartott: a 85. percben Roland Galcik ziccerben elrúgta a labdát a kifutó Jakub Trefil kapus mellett.

„Az első félidőt másként képzeltük el, a fordulás után feljavultunk. Úgy gondolom, hogy minimum egy pontot megérdemeltünk volna” – mondta Radványi Miklós, a KFC edzője.

Ezzel a Komárom sorozatban negyedszer szenvedett vereséget, s kilenc ponttal az utolsó helyen áll a Niké Ligában.

SZLOVÁKIA
NIKE LIGA 
11. FORDULÓ
Komáromi FC–Zólyombrézó 1–2
Komárom: Nagy Gergő kispados volt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik