Nike liga: Bokros Szilárd gólt szerzett, háromgólos komáromi vereség

D. T.D. T.
Vágólapra másolva!
2024.10.05. 20:53
Bokros Szilárd betalált
A Kassa egymás után másodszor győzött, és a Nike ligában fellépett az ötödik helyre. A Komárom sima, háromgólos vereséget szenvedett Szakolcán.

Roman Skuhravy harmadszor ült a Kassa kispadján, és csapata harmadszor győzött. A Szlovák Kupában továbbjutott a csapat Sztropkón, majd a múlt heti besztercebányai siker után szombat este a Rózsahegy ellen szerezte meg a három pontot. A kelet-szlovákiai csapatból betegség miatt hiányzott a házi gólfelelős, Zsan Medved, ennek ellenére a 2887 néző örömére már az első félidőben két érvényes gólt szereztek. Előbb Michal Fasko, majd a 31. percben Bokros Szilárd talált be a kapuba. Ugyan még a szünet előtt Simon Gabriel szépített, de Matus Maly kiállítása után az emberelőnyben játszó kassaiak megőrizték előnyüket.

Szakolcán ugyan a somorjai Lukas Leginus fejesével már a találkozó elején gólt kapott a Komárom, de többperces videóbírózás után a játékvezető érvénytelenítette a találatot. A hazaiak jobban játszottak, és még a szünet előtt megszerezték a vezetést. A második félidőben 857 néző előtt további két gólt szerzett a Szakolca. Öt perccel a vége előtt a vendégek legalább a becsületgólt megszerezhették volna, ám Simon Smehyl büntetőt rontott: a bal kapufát találta el.

A DAC vasárnap este hattól a Zsolnát fogadja.

SZLOVÁK NIKÉ LIGA
10. FORDULÓ
FC Kassa–Rózsahegy 2–1
Kassa: Bokros Szilárd végigjátszotta a találkozót, és gólt szerzett.
Szakolca–Komárom 3–0
Komárom: Nagy Gergő nem lépett pályára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik