Lengyelországban folytatja a kétszeres magyar válogatott szélső – hivatalos

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.07.23. 13:41
Kiss Tamás Lengyelországban folytatja (Fotó: Twitter/Wisla Kraków)
Mint arról korábban már a saját információink alapján beszámoltunk, a lengyel másodosztályú, de kupagyőztesként El-induló Wisla Krakównál folytatja karrierjét a legutóbb Újpesten szereplő, kétszeres válogatott szélső, Kiss Tamás.

Az Illés Akadémián, illetve a Haladásnál nevelkedett, 23 éves Kiss Tamás 2018 és 2023 között a Puskás Akadémia játékosa volt, bár fél évet kölcsönben a Diósgyőri VTK-nál, majd a holland Cambuurnél is eltöltött. Tavaly nyáron a felcsúti szerződése lejártával Újpestre igazolt, ám a liláknál nem tudott meghatározó játékossá válni, így a nyáron közös megegyezéssel távozott a klubtól.

Azóta pedig hivatalossá vált, hogy a karrierjét a lengyel másodosztályban folytatja. A Wisla Kraków ugyanis a hivatalos Twitter-oldalán tett közzé egy bejegyzést, hogy egészen 2026-ig tartó szerződést írtak alá a kétszeres magyar válogatott szélsővel, ami hosszabbítási opciót is tartalmaz. 

Érdekesség, hogy Kiss legutóbb éppen a lengyelek elleni varsó vb-selejtezőn szerepelt a válogatottban, még 2021-ben, és azon a 2–1-re megnyert meccsen gólpasszt is adott, így jó emlékei lehetnek Lengyelországról, és könnyen lehet, hogy az akkori teljesítménye is hozzájárulhat a mostani szerződéshez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik