A Rapid Wien bejelentette Bolla Bendegúz érkezését

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.06.07. 10:14
Bolla Bendegúz Bécsben folytatja (Fotó: SK Rapid/Fb)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi és az osztrák élvonalbeli Rapid Wien hivatalos felületein közölte, hogy három évre szóló szerződést kötött a legutóbb az angol Wolverhampton kötelékébe tartozó, s a svájci Servette-nél kölcsönben szereplő Bolla Bendegúzzal.

Mint ismert, Bolla Bendegúztól a napokban köszönt el anyaegyesülete, az angol Wolverhampton Wanderers, amelynek 2021 óta volt a játékosa, de a Farkasok többször kölcsönadták a magyar szélsőt, a Grasshoppersnek, és a Servette-nek is.

A mögöttünk hagyott idényben minden sorozatot figyelembe véve svájci csapatában 45 mérkőzésen öt-öt gólig és gólpasszig jutó Bolla a nemzetközi porondon is kipróbálhatta magát, az Európa-ligában hat csoportmérkőzésen, az Európa-konferencialiga egyenes kieséses szakaszában további négy meccsen kapott lehetőséget.

A 24 éves, 16-szoros magyar válogatott Bolla három évre, a 2026–2027-es idény végéig írt alá, s a 77-es mezt kapta meg.

„A Rapid képviselőivel folytatott első beszélgetés óta egyértelmű volt számomra, hogy meg akarom tenni ezt a lépést, mert egy nagy klubban játszhatok. Nagyon várom, hogy megismerhessem a csapattársaimat, edzőimet, a Rapid-szurkolókat. Nagy célom, hogy hozzájárulkan a klub sikeres jövőjéhez” – fogalmazott új klubja honlapjának Bolla Bendegúz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik