MLS: Gazdagék drámai csatában mentettek pontot Sallóiék ellen, Suárez és Messi is duplázott

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.03. 07:30
Gazdag Dánielék a 95. percben mentettek pontot Sallói Dánielék ellen (Fotó: Getty Images)
Drámai végjátékban, a 95. percben mentett pontot a magyaros rangadón a Sporting Kansas City vendégeként a Philadelphia Union az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerinti vasárnapi játéknapján, az alapszakasz második fordulójában. Az Inter Miami kiütéses győzelméből Lionel Messi és Luis Suárez is két góllal vette ki a részét.

A magyaros rangadón a hazaiaknál Sallói Dániel a kezdőcsapat tagja volt, míg a Philadelphiában Gazdag Dániel ezúttal csak a kispadon kezdett.

A labdát többet birtokló és valamivel veszélyesebben játszó Kansas City az első félidő derekán szerzett vezetést, de a fordulás után már a vendégek voltak veszélyesebbek, a szünetben csereként Gazdag Dániel is beállt, a Union erőfeszítéseit pedig siker koronázta, a 95. percben Alejandro Bedoya tudott pontot menteni a vendégeknek – a mérkőzést a hazaiaknál nem játszotta végig Sallói Dániel, a 87. percben lecserélték.

MLS
ALAPSZAKASZ, 2. FORDULÓ
Sporting Kansas City–Philadelphia Union 1–1
Sporting Kansas City: Sallói Dániel kezdő volt, a 87. percben lecserélték
Philadelphia Union: Gazdag Dániel a szünetben állt be csereként

Luis Suárez megszerezte első góljait az MLS-ben, de az Orlando City ellen Lionel Messi is duplázott (Fotó: Getty Images)

A játéknap legnagyobb különbségű győzelmét az Inter Miami aratta az Orlando City ellen, ugyanis a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi két góllal, Luis Suárez pedig két-két góllal és gólpasszal járult hozzá az 5–0-s hazai sikerhez – de a két sztár mellett Robert Taylor is betalált, Julian Gressel pedig két gólpasszal zárt. Érdekesség, hogy Messi tőle némileg szokatlan módon egyik gólját mellel, másikat fejjel szerezte.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik