Niké Liga: saját kezében a DAC sorsa, vasárnap bejuthat a felsőházba

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2024.02.24. 13:56
Vitális Milánék előtt fontos napok állnak
A Niké Liga 21. fordulójában a DAC vasárnap este Zólyombrézón lép pályára. Ha győznek a sárga-kékek, akkor már az alapszakasz utolsó találkozója előtt biztos lesz a helyük a rájátszás felsőházában.



Nem túlzás állítani, hogy a legutóbbi forduló győztese a DAC volt. Míg a dunaszerdahelyi csapat Nagyszombatban három pontot szerzett, a felsőházba jutásért harcoló többi csapat döntetlent játszott. Lépéselőnybe került a Dunaszerdahely, így már a saját kezében van a sorsa.   

„A két győztes találkozó és a Nagyszombatban mutatott színvonalas játék után nagyon jó a hangulat a klubnál. Tudjuk azonban, hogy két lábbal a földön kell maradnunk, még nincs meg a helyünk az első hatban. Alázatosan, maximális összpontosítással végeztük a heti munkát. Tudatában vagyunk annak, hogy nagyon kemény hat nap vár ránk. A két bajnoki meccsen dől el a sorsunk a Niké Ligában és közben szerdán a Szlovák Kupa negyeddöntőjében a Rózsahegyet fogadjuk. Most azonban csak a vasárnapi, zólyombrézói meccs van a szemünk előtt” – mondta a Nemzeti Sportnak Vitális Milán. 

A magyar U21-es válogatott lapunknak ismét arról beszélt, hogy a héten a videóelemzés alapján igyekeztek a szakmai stábbal megtalálni azokat a helyeket a Zólyombrézó játékában, ahol meg tudnák őket lepni. 

,,Egészen más meccs lesz, mint a múlt héten Nagyszombatban. A vasárnapi ellenfelünk sokat tartja a labdát, igyekszik kombinálni. A múlt heti meccs előtt tudtuk, hogyan játszottak az ellenfeleink. Tudtuk, hogy sokat veszthetünk, de sokat nyerhetünk is. Hát nagyon jól jöttünk ki ebből... Most is hasonló lesz a helyzet. A mi meccsünk lesz utolsó a fordulóban. Megismétlődhetne a múlt heti forgatókönyv”  – zárta le reménykedve Vitális Milán.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik