Bundesliga: Schäfer András jobban örült volna a három pontnak

Vágólapra másolva!
2024.02.25. 16:01
Schäfer (balra) majdnem két év után szerzett újra bajnoki gólt (Fotó: AFP)
Az Union Berlin válogatott középpályása, Schäfer András boldog a gólja miatt, de jobban örült volna, ha csapata begyűjti a három bajnoki pontot.

 

A 24 éves középpályás szombaton a Heidenheim ellen 2–2-re végződő Bundesliga-meccsen talált be – 2022 májusa óta először volt eredményes az élvonalban –, távoli lövése nyomán a labda csapattársán irányt változtatva vágódott az ellenfél kapujába, és ahogy az M1 aktuális csatornán felelevenítette, „reméli, nem veszik el tőle a gólt”.

Hosszú sérülési időszak van mögöttem, ilyenkor kell egy kis idő, hogy újra formába lendüljön a játékos, megszokja a terhelést, a játék ritmusát. Ez a része elég hamar sikerült, előtte se voltam az a játékos, aki minden meccsen gólt szerez, ezért is örülök neki, hogy kiveszem a részem a csapat támadásaiból” – fogalmazott a 22-szeres válogatott labdarúgó, igaz, most talán jobban örült volna a három pontnak.

Az Unionnak a szezonban volt egy rendkívül hosszú nyeretlenségi sorozata, ezzel kapcsolatban a magyar játékos megjegyezte, az előző két év álomszerű volt, de a fővárosi klubnál mindig tisztában voltak azzal, hogy vannak jóval nagyobb költségvetésű riválisok is. Hozzátette, ezekben az időkben is rendkívül összetartó volt a gárda.

Schäfer sérüléséből felépülve először játszott végig egy összecsapást, és elmondta, bízik abban, hogy a folytatásban is egészséges tud maradni, és akkor a márciusi felkészülési mérkőzéseken a magyar válogatottat is erősíteni tudja majd.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik