MLS: Gazdag Dánielék kikaptak, vége az idényüknek

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.11.26. 07:40
null
Gazdag Dániel (10) számára a Cincinnati ellen befejeződött az MLS-idény: az alapszakaszban 34 meccsen 14 gólt szerzett, a rájátszásban, három mérkőzésen egyet (Fotó: facebook.com/Philadelphia Union)
A magyar válogatott Gazdag Dániellel a soraiban felálló Philadelphia Union 1–0-s vereséget szenvedett az FC Cincinnatitől az észak-amerikai profi labdarúgó-liga főcsoport-elődöntőjében. A  Philadelphia számára ezzel befejeződött az idény.

 

Az MLS rájátszásában Gazdag Dániel kezdett a Philadelphia Unionban a Keleti főcsoportban alapszakaszgyőztes FC Cincinnati elleni, idegenbeli meccsen, a főcsoport elődöntőjében, és végig is játszotta a mérkőzést. A találkozó egyetlen gólját a hazaiak szerezték a kolumbiai Yerson Mosquera révén a 94. percben.

A főcsoport elődöntők már egy meccsen dőlnek el, így a Philadelphia számára befejeződött az idény. A Cincinnati a keleti döntőben az Oralndo Cityt 2–0-ra megverő Columbus Crew ellen lép majd pályára december 3-án. Nyugaton Sallói Dániel csapata, a Sporting KC a Houston ellen lép pályára a főcsoport elődöntőjében, magyar idő szerint hétfőn éjjel, 1 órától.

MLS
RÁJÁTSZÁS
KELETI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ

FC Cincinnati–Philadelphia Union 1–0
Philadelphia: Gazdag Dániel kezdőként végigjátszotta a meccset.
Orlando City–Columbus Crew 0–2
NYUGATI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ
Hétfő, 01:00:
Houston Dyanmo–Sporting KC
Spoting KC: Sallói Dániel
Hétfő, 03:30:Seattle Sounder–Los Angeles FC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik