Videó: Gazdag kiharcolt és értékesített egy büntetőt, de csapata elhullajtott két pontot

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.09.17. 07:51
null
Gazdag betalált (Fotó: Getty Images)
Gazdag Dániel a Philadelphia Union színeiben betalált, míg Sallói Dániel a Sporting Kansas Cityben győztes csapat tagja volt az észak-amerikai profi liga (MLS) magyar idő szerint vasárnap éjjel rendezett játéknapján.

A kisebb sérülése miatt a válogatott szünet alatt lábadozó, de most már egészséges Gazdag Dániel a 21. percben sárga lapot kapott, majd a 37.-ben, 1–0-s Philadelphia-vezetésnél kiharcolt egy tizenegyest, amelyet utána értékesített is. Ez volt Gazdag 10. belőtt büntetője a mostani bajnoki idényben, amely MLS-rekord.


Csapata azonban a kétgólos előnyét kiengedte a kezéből, ugyanis a vendég Cincinnati a második félidőben egalizált. A Philadelphia döntetlen állásnál a hajrában bő tíz percet emberelőnyben játszhatott, de így sem tudta kikaparni a győzelmet.

Gazdag végig a pályán volt.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA, BENNE GAZDAG KIHARCOLT BÜNTETŐJÉVEL

Sallói Dániel is a kezdőben kapott helyet, s csapata, a Sporting Kansas City 1–0-s győzelmet aratott Minnesotában. A magyar válogatott játékos végigjátszotta a mérkőzést, a 91. percben pedig kapott egy sárga lapot.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A Lionel Messi-érában az Inter Miami (12 tétmeccs után) most először szenvedett vereséget (5–2). Az is igaz, hogy a hétszeres aranylabdás játékos nélkül, mert Messi egy kisebb sérülés miatt nem játszott.

EGYESÜLT ÁLLAMOK
MLS
Philadelphia Union–Cincinnati 2–2
Philadelphia Union: Gazdag Dániel kezdőként kiharcolt és értékesített egy büntetőt. Végig a pályán volt, egy sárga lapot is kapott.
Minnesota United–Sporting KC 0–1
Sporting KC: Sallói Dániel kezdőként végigjátszotta a meccset, kapott egy sárga lapot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik