Légiósok: Sallói gólpasszt adott, hátrányból nyert a Kansas – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.03. 07:14
null
Sallói Dániel gólpasszt adott, a Kansas hátrányból verte meg az éllovast (Fotó: Getty Images)
Sallói Dániel gólpasszt adott, csapata, a Sporting Kansas City hátrányból felállva nyert 2–1-re a St. Louis City ellen az amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

Sallói Dániel ezúttal is kezdőként kapott lehetőséget a Nyugati főcsoportot vezető St. Louis City ellen az alapszakasz 27. fordulójában. A konferencia 11. helyén álló házigazda ugyan az első félidő derekán Samuel Adeniran góljával hátrányba került, de még a szünet előtt fordított.

A 31. percben Sallói Dániel balról, a 44. percben pedig Jake Davis jobbról készített elő Alan Pulidónak, aki mindkét helyzetét értékesítette. 2–1

A fordítás után a házigazda lendületben is maradt, s több lehetősége volt az előny növelésére, végül maradt a félidei 2–1-es állás. A magyar játékost a 79. percben lecserélték.

Sallóiék nyolc győzelemmel, nyolc döntetlennel, valamint 11 vereséggel, 32 pontot szerezve a 11. helyen állnak a Nyugati konferenciában.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA (SALLÓI GÓLPASSZA 2:06-TÓL)

Érdemes megemlíteni korábbi ferencvárosi támadó, Franck Boli csapatának mérkőzését is, a Portland Timbers ugyanis a 70. percben, emberelőnyben Evander óriási góljával egyenlített és végzett 2–2-es döntetlenre a Seattle Sounders elleni rangadón. Az elefántcsontparti támadó a 67. percben állt be.

EGYESÜLT ÁLLAMOK
MLS, NYUGATI FŐCSOPORT

Sporting Kansas City–St. Louis City 2–1 (Pulido 31., 44., ill. Adeniran 22.)
Sporting Kansas City: Sallói Dániel kezdő volt, a 79. percben lecserélték, gólpasszt adott

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik