Légiósok: úgy tűnik, végül a Bournemouth csap le Kerkezre

Vágólapra másolva!
2023.07.17. 00:50
null
Kerkez Milos (Fotó: Árvai Károly)
Huszonnégy órán belül nyélbe ütheti Kerkez Milos (AZ Alkmaar) szerződtetését az angol élvonalbeli labdarúgócsapat, a Bournemouth – írta vasárnap késő esti Twitter-posztjában az átigazolásokra specializálódott Fabrizio Romano.

 

Az olasz transzferguru vasárnap már posztolt egyet a témában, akkor azt írta, hogy a holland élvonalbeli AZ Alkmaar kötelékét erősítő Kerkez Milossal már megállapodott a Premier League-klub.

Most viszont már az az információ, hogy a klubok is nagyon közel kerültek a megegyezéshez, és huszonnégy órán belül megtörténhet a klubváltás.


Mint ismert, sajtóhírek szerint az AZ 20 millió euró körüli összeget kér a magyar válogatott futballistáért. Erre sem a Benfica, sem a Lazio nem bólintott rá – e két klub érdeklődése tűnt a legintenzívebbnek, és hírek szerint a játékosnak tetszett is a neki szóló ajánlat –, s egyelőre nem tudni, milyen összegnél körvonalazódik az egyezség a Bournemouthszal.

A játékossal történő megállapodásról szóló hírek érdekessége, hogy az UEFA szabályai szerint előbb a kluboknak kellene megegyezniük élő szerződésű játékos esetében (kivéve, ha fél éven belül jár le a szerződés), utána lehetne tárgyalóasztalhoz ülni a futballistákkal a személyes feltételekről, de egyre inkább az a nemzetközi gyakorlat, hogy csak azután tesznek ajánlatot egy labdarúgóért, miután vele, illetve képviselőivel szóban már megegyeztek az anyagiakról.

FRISSÍTÉS: Fabrizio Romano hétfő délelőtt arról számolt be, hogy a Bournemouth bízik abban, hogy ma lezárja az üzletet az AZ-tel, ugyanis a tárgyalások jól haladnak, Kerkez Milossal pedig megállapodtak a feltételekben.

 


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik