Légiósok: nem tudják kivásárolni szerződéséből a magyar válogatott védőt

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.07.12. 15:21
null
Tamás Márk a Sepsi játékosa, és a lengyelországi híresztelések ellenére úgy tűnik, egyelőre az is marad (Fotó: Facebook/Sepsi OSK)
Múlt héten a lengyel sajtó már tényként közölte, hogy az egyszeres magyar válogatott védő, Tamás Márk megegyezett korábbi klubjával, a Slaskkal szerződtetése személyes feltételeiről, információink szerint azonban erről szó sincs, ugyanis a wroclawiaknak előbb a labdarúgó klubjával, a Sepsi OSK-val kellene egyezségre jutniuk, egyelőre azonban erre kevés esély mutatkozik.

 

 

A wroclawskiefakty.pl múlt héten írt arról, hogy a lengyel élvonalbeli Slask Wrocalw megegyezett korábbi játékosával, Tamás Márkkal a visszatérése feltételeiről, csakhogy a 29 éves védőt jövő nyárig még szerződés köti a román élvonalban szereplő Sepsi OSK-hoz, így nem lehet szó megállapodásról a lengyel klub és a magyar futballista között. Először ugyanis a két klubnak kellene egyezségre jutnia az átigazolás feltételeiről, erdélyi forrásaink szerint azonban erre jelenleg nem sok esély van.

Úgy tudjuk, a Slask Wroclawnak nincs fedezete arra, hogy a középső védőt kivásárolja sepsiszentgyörgyi szerződéséből. Ráadásul a Sepsi sem szívesen válna meg tőle a nemzetközi kuparészvétel előtt. A székelyföldi együttes július 27.-én a bolgár CSZKA Szófia ellen kezdi meg szereplését az Európa-konferencialiga selejtezőjének 2. fordulójában.

Tamás 2020 és 2022 között légióskodott már a Slaskban, onnan igazolt tavaly szeptemberben a Sepsihez, melynél 22 tétmeccsen játszott, egy-egy gólt és gólpasszt elérve.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik