Légiósok: korábbi csapattársa szerint Kerkez előtt nagyszerű karrier áll

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.24. 18:00
null
Korábbi csapattársa szerint Kerkez Milos előtt nagyszerű karrier áll (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a magyar válogatott Kerkez Milost leigazolta az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Bournemouth. A holland AZ kapusa, Mathew Ryan úgy gondolja, Kerkez nagyszerű, őrült srác, aki előtt nagyszerű karrier áll.

Kerkez Milos korábbi klubjának kapusa, Mathew Ryan a holland csapat Norwich City elleni 1–1-re végződő felkészülési mérkőzés után nyilatkozott a vi.nl-nek. A 31 éves ausztrál a Premier League-ben védte az Arsenal és a Brighton kapuját, így ismeri az angol bajnokság légkörét.

„Milos egy nagyszerű, a jó értelemben vett őrült srác. Mindig pozitív és mosolygós” – mondta korábbi csapattársáról Ryan.

A 31 éves kapus úgy gondolja, hogy a magyar válogatott védője remekül fejlődhet az angol bajnokságban. „Remélhetőleg tovább tud fejlődni Angliában, és még érettebb lesz. Agresszív, erős és rengeteg pozitív tulajdonsággal és egyedülálló képességekkel rendelkezik. A Bournemouth erősebb lesz miatta. Milos előtt még nagyszerű karrier áll” – nyilatkozta Kerkez Milosról Mathew Ryan.

Kerkez klubváltása kapcsán Gera Zoltán azt mondta, hogy az angol bajnokság a legerősebb a világon, míg Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint Kerkez sokat fog fejlődni a Bournemouth színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik