Lazio: a rómaiak új ajánlatot tettek, Kerkez még az alkmaariakkal edz

Vágólapra másolva!
2023.07.11. 08:36
null
Kerkez Milos egyelőre az alkmaariakkal készül (Fotó: Árvai Károly)
Az átigazolási ügyekre specializálódott olasz újságírók egyike, Gianluca Di Marzio hétfő késő este arról posztolt, hogy a Lazio pillanatnyilag 12 millió eurót kínál az AZ Alkmaarnak magyar válogatott labdarúgója, Kerkez Milos játékjogáért.

 

Hétfő esti helyzetjelentésében Di Marzio rögzíti, hogy már csak hárommillió euró az eltérés a Lazio vételi ajánlata és az Alkmaar által állítólag 15 millió euróban megszabott eladási ár között.


Kérdés persze, az olasz klubnak valóban sikerül-e eljutni odáig, hogy az alkmaariak beérjék 15 millióval, hiszen a Benficával folytatott, azóta a hírek szerint megszakadt tárgyalásokon 20 millió euró volt az alap.

Ami a Lazio stratégiáját illeti, néhány nappal ezelőtti olasz hírek még kölcsönügyletből indultak ki, Di Marzio friss helyzetjelentésében erről nem esik szó.

Mint megírtuk, egy másik transzferguru, Fabrizio Romano információja szerint a magyar futballista a személyes feltételekben már megegyezett a római klubbal.

Ami a kézzel fogható valóságot illeti, Kerkez Milosnak egyelőre Pascal Jansen vezetőedző tréningjén van jelenése: az alkmaariak hétfőn kezdődő edzőtáborának névsorában a magyar légiós neve is szerepel, és a klub közösségi médiás felületeinek tanúsága szerint természetesen ő is részt vesz a De Luttéban zajló összetartáson.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik