Kép: Szoboszlai aranyos gesztusa – megajándékozta korábbi edzőjét

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.05. 17:00
null
Szoboszlai Dominik és Kovács Attila (Fotó: PoolBarátok)
Mint beszámoltunk róla, a Liverpool újdonsült magyarja, Szoboszlai Dominik Magyarországra utazott, és kedden édesapjával, Zsolttal, valamint menedzserével, Esterházy Mátyással közös sajtótájékoztatót tartott. Labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya meglátogatta nevelőegyesületét, a Főnix Gold FC-t, s általa aláírt mezzel lepte meg korábbi mesterét, Kovács Attilát, aki hatalmas Liverpool-szurkoló.

A PoolBarátok a Facebook-oldalán osztotta meg az aranyos történetet. Az írják, hogy Kovács Attila gyakorlatilag születése óta ismeri Szoboszlai Dominikot, édesapja, Zsolt jó barátja, egyben a Főnix Gold FC egyik első trénere, Dominikot is edzette.

A fotón jól látszik, hogy Kovács Attila vállán Liverpool-tetoválás van. Nem most került oda, régóta hatalmas szurkolója a „vörösöknek”, jó ideje tagja a Liverpool FC hivatalos magyarországi egyesületének, az OLSCH-nak.

Az egyik képen az látható, ahogy a válogatottunk csapatkapitánya átadja neki az általa aláírt 8-as számú Liverpool-mezt, míg a másikon az, ahogyan Kovács Attila Liverpool-mezt írat alá Steven Gerrarddal. Most már két 8-as dressze van!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik