Légiósok: A fiam a Benficát részesíti előnyben, de... – Szebasztijan Kerkez

Gy. B.Gy. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.22. 15:18
null
Szebasztijan Kerkez a Recordnak nyilatkozott fia jövőjéről (Forrás:<a href="https://www.gyorplusz.hu/sport/uton-egy-topligaba-gyori-eveikrol-meselt-kerkez-milos-edesapja/"> gyorplusz.hu</a>/M4 Sport)<br />
Pár hete holtpontra jutottak a tárgyalások a Kerkez Milos és a Benfica között, sőt, Portugáliából lehetett olyan hangokat is hallani, melyek szerint a lisszaboni klub elállt a szerződéstől, ám időről időre újult erővel tör felszínre a magyar játékos szerződtetésének lehetősége. A Recordnak nyilatkozott az ügyben a játékos édesapja, Szebasztijan Kerkez is.

 

Amint arról beszámoltunk, az olasz Corierre dello Sport szerdán megírta, hogy Kerkez Milos iránt többek között a Bologna is érdeklődik. Portugáliában az ország egyik vezető sportlapja, a Record ezek után megkereste a játékos édesapját, egyben menedzserét, Szebasztijan Kerkezt, hogy kiderítse, hányadán áll Milos és a Benfica viszonya.

„A fiam továbbra is a Benficát részesíti előnyben, de még várunk a fejleményekre – mondta a Recordnak Szebasztijan Kerkez. – Nem titok, hogy több, mint tíz ajánlatot kaptunk már, ebből ötöt Angliából.”

A Record emlékeztet rá, hogy Kerkez ügyében már jó ideje tárgyal a portugál bajnok, és ugyan álltak már közelebb a megszerzéséhez, jelenleg több fronton patthelyzet alakult ki. Először is a lisszaboni klub, és a játékost foglalkoztató AZ Alkmaar igényei nem alkotnak közös halmazt: a hollandok 20 millió eurót kérnek, a portugálok nem hajlandók 15 fölé menni. A feleknek ad valamennyi mozgásteret, hogy játszhatnak a játékjog hányadával, de egyelőre itt sincs konszenzus.

Ami viszont valóban blokkolja az előrelépést, az Kerkez fizetésigénye – a Record szerint, jelenleg a Benficánál várják, hogy a játékos jelentkezzen náluk az igények mérséklésével. Mindemellett, a Luz Stadionban sem végtelen a türelem, a klub informálisan már rákérdezett a Slavia Prahát erősítő David Jurásek helyzetére.

Ami pedig a reakciót kiváltó Bolognát illeti, a klub szűkös anyagi lehetőségei miatt egyelőre inkább csak vágyálomnak tűnik, hogy megszerezzék a magyar válogatott labdarúgót.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik