Videó: ezért állították ki Nagy Ádámot és Szoboszlai Dominikot

Vágólapra másolva!
2023.04.24. 08:46
Mint arról vasárnap beszámoltunk, válogatott légiósaink közül a Leverkusen–RB Leipzig (2–0) mérkőzésen Szoboszlai Dominik (második sárga lappal), az olasz másodosztályban, a Pisa–Bari (1–2) találkozón pedig Nagy Ádám kapott piros lapot. Ezért állították ki a két középpályást – videó!

Az olasz másodosztályú Pisában Nagy Ádám már a 13. percben a kiállítás sorsára jutott, miután közvetlenül a tizenhatos vonala előtt elsodorta a gólhelyzetben kilépő ellenfelét. A Pisa emberhátrányban 2–1-re kikapott a Baritól. A magyar válogatott középpályást ebben az idényben először, pályafutása során harmadszor állították ki.Nagy Ádám már a 13. percben a kiállítás sorsára jutott, miután közvetlenül a tizenhatos vonala előtt elsodorta a gólhelyzetben kilépő ellenfelét. A Pisa emberhátrányban 2–1-re kikapott a Baritól. A magyar válogatott középpályást ebben az idényben először, pályafutása során harmadszor állították ki.

NAGY ÁDÁM PIROS LAPJA

A német élvonalbeli RB Leipzigben Szoboszlai Dominik a Leverkusen ellen 2–0-ra elveszített meccs hajrájában a tizenhatoson belüli, rossz ütemű becsúszás után kapta meg a meccsen a második sárga lapját, ami után mehetett zuhanyozni, a hazaiak pedig a büntetőből beállították a végeredményt. Szoboszlainak ez volt a második kiállítása ebben az idényben (augusztusban a Köln ellen kapott egyből piros lapot) és eddigi pályafutása során is.

SZOBOSZLAI DOMINIK MÁSODIK SÁRGA LAPJA, AMI MIATT KIÁLLÍTOTTÁK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik