Légiósok: „Sok érzelem tört fel bennem” – Holman 320 nap után kezdett ismét

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2022.04.08. 11:40
null
Holman Dávid egyre jobb állapotban érzi magát (Fotó: skslovan.com)
A pozsonyi Slovan játékosa, Holman Dávid 320 nap után lehetett ismét kezdőjátékos tétmérkőzésen. Az ötszörös válogatott középpályás a Nemzeti Sportnak elárulta, bár még érzi a meccshiányt, egyre jobb a formája, és biztos abban, hogy hamarosan újra százszázalékos állapotban lesz.

A magyar labdarúgó a súlyos térdsérülése után aszlovák Fortuna Liga tavaszi idényének első februári találkozóján lépett ismét pályára. A Szenice ellen hat percet játszott. A következő találkozókon ugyan kétszer kispados volt, de később a neve már a meccskeretben sem szerepelt.

„Sajnos, beszakadt a vádlim” – mondta a Nemzeti Sportnak Holman Dávid. A magyar játékos keményen dolgozott, hogy minél előbb visszatérjen. Ez a Szlovák Kupa elődöntős párharcának első mérkőzésén meg is történt: csütörtökön Trencsénben (0–0) a kezdőcsapatban volt.

Tétmeccsen kezdőként majdnem egy éve léptem pályára legutóbb. Amikor láttam a nevem akezdőben, akkor nagyon sok érzelem tört fel bennem” – jegyezte meg amagyar válogatott labdarúgó, aki 63 percet töltött apályán.

„Jól éreztem magam atrencséni stadionban. Kihajtottam magamat. Nyilván meccshiányom van, de egyre jobban érzem magam az edzéseken is. Ha elkerülnek a kisebb-nagyobb sérülések és egyre több percet tudok játszani, akkor gyorsan jó formába lendülök. Továbbra is keményen dolgozom, hogy minél előbb a legjobb formámban tudjam segíteni a csapatot.”

Holman Dávid a következő játéklehetőséget vasárnap kaphatja meg. A Slovan a Fortuna Ligában a DAC-ot fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik