Légiósok: ha jó ajánlat érkezik, elengedhetik a magyar kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 11:00
Német sajtóértesülések szerint nem zárható ki, hogy a Bundesliga 2.-ben nyolcadik helyen végző Greuther Fürth a nyári átigazolási időszakban elengedi első számú kapusát, Megyeri Balázst. Ehhez az kell, hogy a magyar válogatott játékosért az értékének megfelelő ajánlat érkezzen.

A Greuther Fürth keretében Megyeri Balázs, Sascha Burchert és Marius Funk személyében jelenleg három olyan kapus található, akinek a szerződése a következő szezonban is érvényes lesz. Hozzájuk csatlakozhat a Hannovertől ingyen érkező Tomi Königsmann, aki hamarosan kettő plusz egy éves megállapodást köt a Pintér Ádámot is foglalkoztató klubbal.

Négy kapusra azonban aligha van szüksége a Greuther Fürthnek, így könnyen elképzelhető, hogy a mostani keretből az egyik kapuvédő távozik. A liga-zwei.de okfejtése szerint a vezetőség választása azért eshet Megyerire, mert a magyar válogatott futballista nagyszerű idényt tudhat maga mögött – nem véletlenül kapta meg a szurkolóktól a „Magyar Fal” becenevet –, ebből kifolyólag megvan rá az esély, hogy a nyáron befut érte egy jó ajánlat. Amennyiben erre sor kerül, a Fürth nem zárkózik el a tárgyalások elől.

A 27 esztendős Megyeri az elmúlt idényben 32 meccsen 37 gólt kapott a Bundesliga 2.-ben, a szerződése pedig 2018 nyarán jár le a német klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik